اگر میخواهید بدانید خط تولید چیست؟ بر روی لینک زیر کلیک نمایید.
- ویفر نوعی بیسکویت ترد، شیرین، بسیار نازک و خشک است که اغلب برای تزئین بستنی به کار می رود. ویفرها به صورت شیرینی به همراه کرمهای با طعم خامه که در بین آن است نیز درست میشوند.
- ویفر نوعی بیسکوئیت ساندویچی سیمبر با بافت باز، ترد و شکننده است که دارای انواع مختلفی میباشد، در تولید این فرآورده از آرد، شکر، قند انورت، سیروپ، روغن، شیر خشک، نمک، لسیتین، امولسیفایر، و اسانسهایی مانند موز، پرتقال، شکلات و آب استفاده میشود و شامل دو قسمت نان ویفر و مغزی میباشد.
تاریخچه:
- هدف اولیه از تولید ویفر، ایجاد طعم و شکل جدیدی از خوراکیهایی بود که مردم میتوانستند همراه چای یا قهوه عصرانهشان بخورند.
- مثلا فرانسویهای قرون وسطی برای بهتر کردن طعم ویفر، از عسل به جای شکر استفاده میکردند یا اینکه با استفاده از روغنهای مختلف و کم و زیاد کردن میزان آن، حالت شکنندگی ویفر را افزایش میدادند و همین کار باعث افزایش علاقه بیشتر بچهها به این خوراکی خوشمزه میشد.
- نکته جالب دیگری که میتوان در مورد تاریخچه ویفر گفت این است که تولید صنعتی این محصول در آمریکا برای اولین بار در سال 1860 میلادی آغاز شد.
- مردم در آن زمان، دور یک دستگاه بزرگ که بخار زیادی از خود تولید میکرد جمع شده بودند و با تعجب میدیدند که یک نیروی غیرانسانی میتواند برایشان چنین دسر خوشمزهای را تهیه کند.
- آنها تولید ماشینی ویفر را شبیه یک معجزه میدانستند! به این ترتیب تولید انبوه و صنعتی ویفرهای کرمدار به شکل امروزیشان در دنیا آغاز شد.
اگر محصولی برای فروش دارید شما نیز میتوانید تامین کننده کیارش تجارت شوید : ثبت نام تامین کنندگان
فرمول عمومی ویفر:
آرد 200 قسمت، شکر 150 قسمت، اینورت سیروپ 10 قسمت، روغن و کره 55 قسمت، شیرخشک 5 قسمت، تخم مرغ 10 قسمت، جوش شیرین 5/1 قسمت، نمک 3 قسمت، بیکربنات آمونیوم یک چهارم قسمت، آب 110 قسمت، اسانس به میزان لازم.
نسبت دقیق آب و آرد بستگی به میزان جذب آب آرد دارد، مقدار چربی نیز کمتر از 5% وزنی آرد مناسب است.
فرآیند تولید ویفر
تهیه خمیر ویفر
- مواد اولیه شامل آرد، آب، نمک، روغن و مواد افزودنی نظیر رنگ، بیکربنات آمونیوم و لسیتین به مقدار مورد نیاز مطابق با فرمولاسیون در میکسر ریخته میشوند.
- برای تهیه خمیری یکنواخت بهتر است که آرد الک شود و ذرات درشت آن گرفته شود.
- همچنین جهت تشکیل امولسیون مناسب بایستی از آب 20-30 درجه سانتیگراد و روغن ذوب شده استفاده کرد.
- میکسرهای مورد استفاده دارای سرعت زیاد بوده تا خمیر بدست آمده یکنواخت و همگن باشد.
- عمل بارگیری مواد به مخلوطکن بصورت دستی انجام میگیرد و برای خروج خمیر از مخزن میتوان از پمپ یا بصورت دستی استفاده و عمل نمود.
- خمیر بدست آمده باید به نحوی باشد که علاوه بر یکنواختی و همگنی قابلیت پخش شدن روی صفحات فر را داشته و پس از پخت به صفحات نچسبیده و به راحتی جدا شود.
- برای این کار باید زمان اختلاط کافی نسبت آب و آرد همچنین مقدار روغن و شکر در خمیر مناسب باشد.
- در یک فرمول مناسب نسبت مواد جامد به آب حدود 1 به 7/1 است. حجم میکسر مورد استفاده متفاوت بوده و متناسب با تولید کارخانه انتخاب میشود.
برای مطالعه ادامه مقاله بر روی لینک زیر کلیک نمایید.
تماس با ما
مدیر فروش : 09935907409
بدون دیدگاه