آشنایی با انواع هاست
۱. هاست اشتراکی (Shared Web Hosting)
فرض کنید که یک سرور به چندین بخش تقسیم شده است. هر کدام از این بخشها، یک هاست اشتراکی هستند. هر سرور میتواند تا صدها هاست اشتراکی داشته باشد. این نوع از هاست قیمت مناسبی دارد؛ چون هزینه نگهداری سرور بین همه کاربران تقسیم میشود. در کل اگر سایتتان ترافیک بالایی ندارد، تازهکار هستید و نمیخواهید زیاد هزینه کنید، هاست اشتراکی نیازتان را رفع میکند.
۲. هاست اختصاصی (Dedicated Web Hosting)
در این نوع هاست، یک سرور در اختیار فقط یک مشتری قرار میگیرد. پس مسلما مزایای آن بیشتر از نوع اشتراکی است. امنیت بالا، پهنای باند اختصاصی، سرعت زیاد (که خود بهبود سئو را در پی دارد) از مزایای هاست اختصاصی هستند.
البته اگر انتخابتان این نوع از هاست است، به فکر مرحله راهاندازی و قیمت هم باشید. توصیه میکنیم فقط در صورتی که سایت بزرگ و پربازدیدی دارید (مثلا بیشتر از ۱۰۰ هزار بازدید در ماه) به سراغ این نوع هاست بروید. هاست اختصاصی هزینه بالایی دارد.
۳. هاست یا سرور مجازی (VPS)
هاست مجازی (یا سرور مجازی با نام VPS) چیزی بین هاست اختصاصی و اشتراکی است. در این سرویس، فضای یک سرور به کمک تکنولوژی hypervisor تقسیمبندی میشود.
اما یک نکته مهم: این هاست تقسیم شده، استقلال بیشتری نسبت به هاست اشتراکی دارد. چون شما میتوانید مطابق نیازتان سیستم عامل، یا برنامه مورد نظرتان را نصب کنید. بدون اینکه با هاستهای همسایه کاری داشته باشید! علاوه بر این، VPS نسبت به هاست اختصاصی هم مزیت دارد. هزینه این سرویس بسیار مقرونبهصرفه و حدود یک پنجم تا یک دهم هاست اختصاصی است!
اگر محصولی برای فروش دارید شما نیز میتوانید تامین کننده کیارش تجارت شوید : ثبت نام تامین کنندگان
۴. هاست ابری (Cloud Web Hosting)
هاست ابری جدیدترین تکنولوژی میزبانی وب است. تا اینجای کار فقط یک سرور میزبان سایت شما بود. اما در هاست ابری چندین سرور از سایت شما پشتیبانی میکنند. به این صورت که نسخههای وبسایت روی چند سرور قرار میگیرد و به طور موازی میزبانی میشود. حالا اگر گفتید فایده این کار چیست؟
اگر یکی از سرورها در سرویسدهی به مشکل بر بخورد، سرور بعدی سایت را در دسترس کاربر قرار میدهد. یا اگر یک زمانی سرور به ارتقاء و تعمیر نیاز داشت، سایت شما همچنان روی سرور دیگر کار میکند. به این ترتیب down time سایت تقریبا به صفر میرسد. شرکتهای بزرگی مثل گوگل از این هاست برای در دسترس بودن دائم استفاده میکنند. اطلاعات بیشتر را میتوانید در مقاله اختصاصی هاست ابری بخوانید.
۵. هاست رایگان (Free Web Hosting)
شرکتهای هاستینگ این سرویس را معمولا با هدف جذب مشتری و تست خدمات ارائه میدهند. واضح است که نگهداری سرور در دیتاسنتر، پشتیبانی هاست و خود شرکت هاستینگ کلی هزینه دارند. حالا به نظرتان منطقی است که هاست به صورت رایگان تقدیم مشتری شود؟ قطعا نه! هاست رایگان وجود دارد. اما قضیه این است که هر چقدر پول بدهیم همانقدر آش میخوریم! این نوع سرویس محدودیتهای زیادی دارد که به ریسکش نمیارزد.
محدودیت نام دامنه، پهنای باند، فضای دیسک، امنیت و… از معایب میزبانی رایگان هستند. مثلا اگر سایتتان را با نام www.kiarashtejarat.com به هاست متصل کنید، ممکن است به صورت www.kiarashtejarat.freehost.com به شما تحمیل شود. که خب جنبه خوبی برای اعتبار برندتان ندارد. در کل هاست رایگان فقط برای تست روی پروژههای کوچک و آزمایشی توصیه میشود.
یک هاست خوب چه ویژگیهایی دارد؟
در این مطلب انواع هاست را شناختیم. حالا برای خرید این هاستها، می بایست به چه پارامترهایی توجه کنیم؟ در سرویسهایی که شرکتهای میزبانی وب ارائه میدهند آیتمهای مختلفی وجود دارد.
اگر علاقه مند به مطالعه ویژگی های یک هاست مناسب هستید مطالعه مقاله زیر را به شما توصیه می کنیم.
بر روی لینک زیر کلیک نمایید
تماس با ما
مدیر فروش : 09935907409
بدون دیدگاه