خط تولید کمپوت سیب قسمت اول

خط تولید کمپوت سیب قسمت اول


اگر میخواهید بدانید خط تولید چیست؟ بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

خط تولید چیست؟


مراحل تولید کمپوت سیب در کارخانه به چه صورت است؟ کمپوت ها از جمله فرآورده های کنسروی و یکی از راه های افزایش ماندگاری میوه ها هستند. یکی از انواع این کمپوت ها، کمپوت سیب می باشد.

1- انتخاب سیب مناسب برای تولید کمپوت سیب

  • برای تولید کمپوت سیب ازگونه های مختلف سیب می توان استفاده کرد. سیب مورد استفاده برای کمپوت سازی باید دارای بافتی نسبتا سفت، قند زیاد عطر و طعم خوب و pH اسیدی باشد. میزان رسیدگی دارای اهمیت زیادی است اگر میوه کمتر از حد لازم رسیده باشد رنگ و طعم خوبی ندارد و اگر بیش از حد رسیده باشد دارای بافت نرم خواهد بود و ممکن است طی مراحل فرآیند دمایی متلاشی شود.
  • زمان مناسب جهت برداشت میوه ها چند روزی قبل از رسیدگی کامل است. در فاصله بین برداشت تا ورود به خط تولید کمپوت سیب بهتر است میوه در دمایی حدود 0 درجه سلسیوس نگهداری شود و یا در انبارهای با اتمسفر کنترل شده حفظ شود.

2- شستشو و تمیز کردن

  • در این مرحله از خط تولید کمپوت سیب باید سیب ها شسته و تمیز شوند. کیفیت میوه باید در حدی باشد که به شستشو و درجه بندی نیاز نداشته باشد و عملیات پوست گیری و هسته گیری آن در یک مرحله انجام شود. جهت حذف آلودگی‌ها، میوه را در حوضچه هایی شیب دار در آب خالص غوطه ور می نمایند.
  • در برخی از کارخانه های تولید کمپوت سیب هوای فشرده از پایین جریان دارد تا موجب چرخاندن میوه و تسریع در تمیز کردن آن شود. از سیستم پاششی نیز می توان برای شستشو استفاده کرد. اگر قبل از برداشت محصول از سموم آرسنیکی استفاده شده باشد لازم است به آب شستشو حدود 1 تا 1.5% اسید کلریدریک اضافه شود تا باقیمانده آلودگی های چسبیده به سطح را حذف نماید.

اگر محصولی برای فروش دارید شما نیز میتوانید تامین کننده کیارش تجارت شوید : ثبت نام تامین کنندگان

3- درجه بندی سیب ها

  • در مرحله بعدی از خط تولید کمپوت سیب، سیب ها باید درجه بندی شوند. برای یکنواختی محصول و خصوصا تسهیل کار ماشین های پوست گیر و برش انجام این مرحله ضروری است. هر واریته مصرفی باید از نظر شکل و اندازه یکنواخت بوده تا تکه های موجود در قوطی از نظر اندازه یکسان باشند.
  • از میوه های پادرختی و یا میوه هایی که به هر دلیل صدمه دیده اند نباید استفاده کرد چون قسمت های آسیب دیده یا بدرنگ باعث افت کیفیت نهایی محصول می شود.

4- پوست گیری و خارج کردن هسته

  • جدا کردن پوست با استفاده از پوست گیرهای مکانیکی، با دست و یا محلول 5-4 درصد سود انجام می گیرد. غالبا با اسید سیتریک 5 % باقیمانده محلول قلیایی را خنثی می کنند. قبل از پوست گیری با سود میوه را با بخار بلانچ می کنند. پوست جدا شده را با آب جداسازی می کنند.
  • برای جلوگیری از ایجاد قهوه ای شدن آنزیمی، میوه های پوست گیری شده را وارد تانک های پلاستیکی یا فایبر گلاس حاوی محلول %2 اسیدسیتریک و یا %2 آب نمک مینمایند. پس از پوست گیری، قطعات از دستگاهی عبور داده می شوند تا هسته ها برداشته شوند و سپس توسط کارگر هر گونه لکه یا پوستی که باقیمانده از روی میوه میشود. برای بهبود رنگ می توان از EDTA PPM250 و مقادیری حدود 300PPM نمکهای کلسیم و منیزیم استفاده نمود.

برای مطالعه قسمت دوم این مقاله بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

خط تولید کمپوت سیب قسمت دوم


تماس با ما

مسئول فروش : 09156416142

مدیر فروش: 09153861761

اینستاگرام ما

کیارش تجارت

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانه
سبد خرید