انواع ماکارونی

انواع ماکارونی

انواع ماکارونی

انواع مختلف ماکارونی را به دو دسته زیر تقسیم می کنند:
ماکارونی بلند
ماکارونی کوتاه و پهن
انواع ماکارونی بلند:
۱.ماکارونی مطلق، لوله ای، بلند، میان خالی با جدار صاف یا مخطط به طول حدود ۲۵سانتیمتر
۲.ماکارونی بلند، میان پر، تخت و پهن به پهانی ۳ تا ۸ میلیمتر به نام رشته آشی
۳.ماکارونی بلند، میان پر، میله ای به شعاع ۱تا ۲/۵ میلمتر به نام اسپاگتی
۴.ماکارونی بلند، میله ای نازک به شعاع ۰/۵ تا ۰/۸ میلمتر به نام ورمیشل که ممکن است رشته های آن مستقیم، مارپیچ یا به صورت چیده باشد.
انواع ماکارونی کوتاه و پهن:
۱.ماکارونی کوتاه به اشکال مختلف صدفی، حلزونی، مارپیچ، ریسمانی، صاف، تابیده، خط دار، پر یا میان خالی
۲.ماکارونی ریز به اشکال مختلف برنجی، ستاره ای، مثلث، عدسی، حبه ای حلقه ای ، انگشتری، الفبایی، اعداد و غیره که بیشتر برای سوپ به کار می روند
۳.ماکارونی کمانی، در این نوع ماکارونی کوتاه، رشته های خمیر به وسیله قالب های ویژه خمیده و کمانی می شود.سطح خارجی این نوع ماکارونی ممکن است صاف یا شیب دار باشد.

سئوال: گندم دوروم(Durum Wheat) چیست؟

  • سخت ترین گونه گندم شناخته شده است و ماده اصلی تشکیل  دهنده ماکارونی می باشد.در واقع ماکارونی رنگ زرد کهربایی،طعم مطبوع و قابلیت حفظ شکل و استحکام خود را در هنگام پخت،از این گندم دریافت می کند.

اگر محصولی برای فروش دارید شما نیز میتوانید تامین کننده کیارش تجارت شوید :ثبت نام تامین کنندگان


سئوال: سمولینا چیست؟

  • سمولینا ، دانه درشت و درونی گندم دوروم است که جنسی زبر،رنگی طلایی و بافتی کاملاً دانه دانه دارد و هنگامی که با آب مخلوط می شود گونه های متفاوتی از محصولات ماکارونی را در اختیار قرار می دهد.

سئوال: ماکارونی چیست؟

  • ماکارونی فرآورده ای سرشار از هیدرات کربن است.هیدرات های کربن تامین کننده اصلی گلوکز در بدن هستند و این در حالی است که گلوکز به عنوان مهمترین منبع انرژی مورد نیاز برای اجزاء حیاتی بدن از جمله مغز،گلبول های قرمز خون،ماهیچه ها و سایر اندام ها به شمار می آید،ضمن این که به علت دانسیته بالای ماکارونی،انرژی خود را به تدریج آزاد می کند لذا از نمایه گلایسمی پائینی۱(در حدود ۴۰%)نیز برخوردار است.
  • ماکارونی فرآورده ای مغذی است، که منبع مناسبی برای ویتامین B ،آهن و نیاسین به شمار آمده و در عین حال از سدیم کمی نیز برخوردار است.
  • ماکارونی به لحاظ برخورداری از نمایه گلایسمی(موسوم به Glycemic Index یا GI)در حدی نسبتاً متوسط در حدود ۴۱ است که از این حیث با شاخص گلایسمی مربوط به گلابی،انواع حبوبات،لوبیا،گردو،پسته و بادام برابری داشته و از نان چاودار کمتر است و به لحاظ برخورداری از مقدار کم شاخص گلایسمیک از بالا رفتن سریع قند خون جلوگیری می کند.

سئوال: علت اصلی پائین بودن مصرف سرانه ماکارونی در کشور چیست؟

  • بررسی مقایسه ای آمار و ارقام تولید و مصرف ماکارونی در کشور به عنوان یک ماده غذایی مفید و مغذی،نشان از پائین بودن میزان مصرف سرانه کشور دارد.بنا به گفته محققین و کارشناسان،علت اصلی پائین بودن مصرف سرانه ماکارونی در کشور، عدم کیفیت محصولات تولیدی به واسطه استفاده از روش تولید سنتی می باشد.
  • چرا که در روش سنتی تولید،مهم ترین نکته تولید ماکارونی که همان یکنواختی آرد مصرفی ،کنترل دقیق دمای پخت،زمان و درجه حرارت خشک شدن محصول است،قابل کنترل نیست . لذا محصول نهایی این روش از کیفیت مطلوب و شکل ظاهری و طعم مناسب برخوردار نخواهد بود .

سئوال: یکی از عوامل مهم در بهبود کیفیت ماکارونی چیست؟

  • علاوه بر استفاده از تکنولوژی تولید به صورت پیوسته استفاده از آرد سمولینا از مهمترین عوامل در بهبود کیفیت ماکارونی می باشد.زیرا آرد سمولینا از نظر مقدار گلوتن ارزش غذایی بیشتر داشته و به دلیل حفظ رنگدانه های خاص گندم و حفظ کامل تر املاح و مواد معدنی در طی آسیابانی غذای کامل تری است.
  • همچنین بالاتر بودن خاکستر سمولینا نشان دهنده بالاتر بودن املاح و مواد معدنی مفید آن نسبت به آرد گندم معمولی می باشد،به علاوه سمولینا بهترین آرد ممکن برای تولید ماکارونی است .

تماس با ما

مسئول فروش : 09156416142

مدیر فروش: 09153861761

اینستاگرام ما

کیارش تجارت

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانه
سبد خرید