مراحل آماده سازی کورن فلکس قسمت دوم

مراحل آماده سازی کورن فلکس قسمت دوم

نحوه آماده سازی کورن فلکس2


برای مطالعه قسمت اول این مطلب بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

مراحل آماده سازی کورن فلکس قسمت اول


تست کردن

  • آخرین مرحله تولید کورن فلکس، مرحله تست کردن می باشد که در آن ورقه های (Flake) تولید شده وارد دستگاه تست شده و در آنجا در حدود 360 درجه سانتیگراد حرارت می بیند. این دستگاه شامل یک استوانه چرخان می باشد که مرتباً در حال چرخیدن و هم زدن فلیکها می باشد.
  • حرارت مورد نیاز دستگاه توسط سوختن گاز طبیعی تولید شده و فلیکها را به اصطلاح تست می کند. پس از طی شدن مرحله تست کورن فلکس های تولید شده از یک استوانه چرخان فلزی دیگر که به دستگاه Toster متصل است؛ بیرون می آید.
  • در دهانه خروجی استوانه یک نازل تعبیه شده که مواد معطر و طعم دهنده را بر روی کورن فلکس ها اسپری می نماید. این مواد معطر عبارتند از اسانس موز یا نارگیل، شکر، نمک و عصاره مالت. همچنین یک پرمیکس ویتامین شامل 7 ویتامین نیز به این مخلوط اضافه می گردد. این مواد با آب مخلوط شده و روی کورن فلکس ها اسپری می گردد.
    پس از اضافه کردن محصول طعم دهنده – به علت این که رطوبت کورن فلکس بالا می رود – در مرحله بعدی وارد یک خشک کن می گردد.

رطوبت گیری

  • این خشک کن برای رساندن رطوبت به مقدار مطلوب در کورن فلکس به کار برده می شود و عبارت است از یک خشک کن تونلی ساده که حرارت آن از طریق یک المنت برقی ایجاد شده و رطوبت محصول را در نهایت به 30% می رساند.

اگر محصولی برای فروش دارید شما نیز میتوانید تامین کننده کیارش تجارت شوید: ثبت نام تامین کنندگان

بسته بندی

  • کورن فلکس های تولید شده توسط یک بالابر وارد دستگاه بسته بندی شده و در کیسه های پلاستیکی به حجم 250 و 500 گرم بسته بندی شده و آماده قرار گرفتن در قوطی می شوند. دستگاه بسته بندی مورد نظر از نوع اتوماتیک بوده و از این دستگاه دو عدد برای بسته بندی بسته های 250 گرمی و یک عدد برای بسته بندی بسته های 500 گرمی استفاده می گردد.

بسته بندی در قوطی

  • کیسه های محتوای کورن فلکس در نهایت در کارتن هایی به ابعاد 50x32x24 و 50x50x38 بسته بندی شده و روانه انبار می شود. بسته بندی این مرحله توسط کارگر انجام شده و در انبار جهت خروج از کارخانه نگهداری می شود.

بررسی ایستگاه ها و شیوه های کنترل کیفیت

  • رشد و تکامل صنایع جهان تا حدود زیادی مرهون رقابت بین واحد های صنعتی می باشد. در این راستا هر واحد صنعتی با افزیش کیفیت محصولات خود، سعی در کسب سهم بیشتری از بازار دارد و این روند به مرور زمان باعث بهبود کیفیت محصولات و در نتیجه رشد کیفی جوامع صنعتی شده است.
  • کنترل کیفیت جهت تعیین صحت عمل تولید، مطابق مشخصات فنی تعیین شده، برای محصول انجام می گیرد. این عملیات سبب می گردد تا ضمن جلوگیری از تولید محصولات معیوب، از هدر رفتن سرمایه ها جلوگیری به عمل آمده؛ قیمت تمام شده محصول کاهش یابد.

اهداف کنترل کیفیت :

  • حفظ معیارهای تعیین شده
  • تشخیص و بهبود انحرافات در فرآیند تولید
  • تشخیص و بهبود محصولات خارج از معیار
  • ارزیابی کارایی افراد و واحدها

سئوال: کنترل کیفیت چیست؟
کنترل کیفیت عبارتست از اطمینان از تهیه و تولید کالا و خدمات، بر طبق معیارهای تعیین شده و بازرسی به عنوان یکی از اجزاء جدایی ناپذیر کنترل کیفیت به منظور شناخت عیوب و تهیه اطلاعات مورد نیاز برای سیستم کنترل کیفی که در همه واحد های صنعتی انجام می گیرد.

مراحل بازرسی کلی با توجه به وضعیت هر صنعت به ترتیب ذیل می باشند:

  1. در مرحله تحویل مواد اولیه
  2. در مرحله آغاز تولید
  3. قبل از آغاز عملیات پر هزینه
  4. قبل از شروع عملیات غیر قابل بازگشت
  5. پیش از آغاز عملیاتی که سبب پوشیده شدن عیوب می گردد
  6. در مرحله پایانی کار

در این واحد با توجه به ویژگی های این صنعت، کنترل مراحل زیر ضروری است:

  • کنترل ماده اولیه:

ذرت های خریداری شده باید خشک، رسیده و بدون فضولات جوندگان و باقی مانده آثار حشرات باشد.

همچنین کلیه مواد اولیه دیگر از جمله شکر، نمک، عصاره مالت و غیره باید دارای شرایط لازم باشد.

سئوال: این شرایط لازم توسط چه کسی اعمال می شود؟ توسط مسئول فنی واحد، اعمال می شود.

  • کنترل کیفیت حین تولید:

کنترل کیفیت حین تولید عموماً شامل کنترل دستگاه های خط تولید می باشد که در مورد هر دستگاه، کنترل، با توجه به محصول آن دستگاه انجام انجام می شود.

به عنوان مثال کنترل رطوبت ذرت خروجی از مارپیچ بخار یا کنترل قند قند جذب شده بعد از خروج از دیگ و غیره؛ که این عمل توسط مسئول آزمایشگاه در مورد هر دستگاه انجام می گردد.

  • کنترل کیفیت محصول:

کنترل کیفیت محصول نیز توسط کارشناس آزمایشگاه انجام می گیرد. این عمل در پایان خط تولید و در مورد مشخصات شیمیایی، فیزیکی و میکروبی انجام می شود.

در مورد کنترل فیزیکی آزمایشاتی از این قبیل تعیین در صد رطوبت نهایی محصول، درصد رطوبت نهایی محصول و کنترل اندازه هر دانه کورن فلکس انجام می شود.

تماس با ما

مسئول فروش : 09156416142

مدیر فروش: 09153861761

اینستاگرام ما

کیارش تجارت

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانه
سبد خرید